Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Sinteza staz Poliimidni

Poliimidni raznolikost, različitost, postoje različiti načini u sintezi, stoga može odabrati prema raznih Primjena varijabla povezivanje, sinteza je također teško da ima drugih polimera.

1. poliimidni je uglavnom sastavljen od dva Juana i dva Juana Amin anhidrid sinteza, dva monomera i niz drugih heterociklički polimera, kao što su polybenzimidazole, polistirena i glupi triazola, polybenzothiazole, Poli glupi phen i Polyquinoline monomeri, širok izvor sirovina, sinteza je također lakše. Dva Amin anhidrid poliimidni različite, različite kombinacije mogu postići različite izvedbe.

2. poliimidni može biti sastavljen od dvije kiseline i dva amini u polarnih otapala, kao što DMF, DMAC, Ministarstvo ili u / po niskoj temperaturi polycondensation Miješana otapala metanol, dobivenih polyamic kiseline topljive, filma Oblikovanje ili vrti nakon zagrijavanja do 300 ℃ dehidracije ciklizacija u poliimidni; možete dodati i anhidrida octene kiseline i tercijarnim aminoskupinama katalizatora poliamid kiseline su kemijski Dehidracija, ciklizacija, Dobivanje poliimidni rješenje i u prahu. Dva amini i dva anhidrid mogu također u visoke vrenja otapala kao što su grijanje fenolne otapala polimerizacije, na poliimidni. Osim toga, također možete dobiti poliimidni Estera četiri Juana iz dva Juana i dva Juana Amin kiseline; može biti prvo napravio poliamid kiseline u polyisoimide, i tada pretvoriti u poliimidni. Ove metode su prikladne za preradu, bivši se zove PMR metoda, može nizak viskozitet, visoka čvrsta otopina, s malim rastopiti viskoznost dio prozora u tom procesu, metoda je osobito pogodna za proizvodnju kompozitnih materijala; potonji povećana topljivost, u procesu transformacije ne emitira nisko molekularni spojevi.

3. sve dok dva (ili četiri kiselina anhidrid) osposobljen i čistoće dva amini, koristeći metodu polycondensation, su vrlo lako dobiti dovoljno visoke molekularne težine, dodavanje jedinici anhidrid ili Amin jedinica može biti vrlo lako kontrolirati molekularne težine.

4. na dva (ili četiri kiselina anhidrid) i dva Amin kondenzacije, kao dugo kao jednake molarnog, Toplinska obrada u vakuumu, možete poboljšati niske molekularne mase molekula pre čvrstih polimera količina uvelike, kako bi se donijeti zgodnost i prah obrade.

5. lako na kraju lanca ili lanac u reakciji grupu u obliku aktivnog oligomer, rezultira insertima polyimides.

6. koristeći poliimidni kataliziraju, esterifikacija ili sol, x-zraka polimer uvođenje fotoosjetljivi grupe ili dugo lanac alkil, možete dobiti na fotorezist ili za pripremu LB filma.

7. sinteza poliimidni općenito ne proizvode anorganskih soli, izolacijski materijal priprema je posebno povoljan.

soNorFifth, vatrostalno nekretnine

Poliimidni polimera samostalno gašenje, pušača je nizak, visoki vakuum plina rijetko; stabilnost na visoke temperature, visoki vakuum i zračenje, nestabilna stvar malo; vatrostalno razreda:

Šesti, Poliimidni netoksični

Može se koristiti za proizvodnju posuđa i medicinske opreme, a može izdržati sterilizacije tisuće puta, neki poliimidni ima dobar biokompatibilnost. Na primjer, u krvi test kompatibilnosti za sobe hemolitička, citotoksična aktivnost u in vitro pokusima za netoksični. stil = teksta-uvlaka: 0; mso-popis: l0 level1 lfo1'10. Poliimidni je otrovna, može se koristiti za proizvodnju posuđa i medicinske opreme i može izdržati tisuće puta Dezinfekcija. Postoje neke poliimidni ima dobre biološke kompatibilnosti, naprimjer, u krvi test kompatibilnosti za sobe hemolitička, citotoksična aktivnost u in vitro pokusima za netoksični.