Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Poliimidni Polimerni materijal

Oct 26, 2015

Kao obećavajuće poliimidni polimerni materijal je potpuno priznat u izolacijski materijal i materijalni aspekti primjene struktura stalno širi. U smislu funkcionalnih materijala prebacuju na njihov potencijal je ipak iskopavanja.

Na 15 Kina međunarodni Hi-Tech sajam, stručnjaci iz zemlje i inozemstva, gosti, osobito poliimidni čestice izložene i super-jaki tip insertima poliimidni profili pokazala gorljiv interes iz inozemstva klijent traži zrakoplova polimernih materijala, vidi poliimidni čestice bio vrlo iznenađen, na licu mjesta izražena jaka namjera surađivati; Tražimo oba na visoke temperature ali isto tako niska temperatura otporan Arktik stanice elektroničke opreme i materijala gosti vidjeti poliimidni proizvod blago.

Poliimidni netoksični, koriste kako bi pribor za jelo i medicinske opreme, a može izdržati tisuće sterilizacije. Neki poliimidni također ima dobar biokompatibilnost, naprimjer, u krvi kompatibilnost test sobe hemolitička, netoksični in vitro citotoksičnost eksperimenata.

Sa značajnim smanjenjem sinteze tehnologija za daljnje poboljšanje tehnologije obrade i trošak, ali također je izvrsna mehanička svojstva, električna svojstva, termoplastični poliimidni će pokazati svoju istaknutiju ulogu u polju buduće materijala. Termoplastični poliimidni i njegova dobra obradivost i više obećava.