Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Poliimidni i primjena Poliimidni

Jer poliimidni performansama i karakteristikama sintetičke kemije, u mnogim polimera, to je teško pronaći kao što su poliimidni sa širok raspon primjene, ali također u svakom pogledu pokazuje izuzetno izvrsne performanse.

1, film: spada u Najranije komercijalni poliimidni, koristi za pakiranje materijala utor izolacije motora i kabela. Glavni proizvodi su DuPont Kapton, Ube Upilex serije i Kaneka Apikalni. Poliimidni filma i proziran kao mekani baterije solarnih ploča.

2 boja: kao izolacijska boja za elektromagnetsko žice ili visoka temperatura otporan premaz.

3: napredne kompozitne materijale za zrakoplovnu, zrakoplova i raketa komponente. Je jedan od najviše visokotemperaturni strukturnih materijala. Na primjer USA nadzvučni putnički avion planira konstrukcijska brzina je 2.4M, leta kada je površinska temperatura 177 ℃, željenom je 60000 h, prema izvješćima identificirali Strukturni materijal 50% je termoplastični poliimidni Smola matrica ugljika vlaknima ojačani kompoziti, svaki zrakoplov u iznosu od oko 30 t.

4. vlakna: elastičnosti nakon Karbonskih vlakana kao filter materijala, visoka temperatura medija i radioaktivnih tvari i neprobojan, fireproof tkanina.

5. pjena: za visoke temperature otporna izolacijski materijal.

6. inženjerska plastike: insertima sa termoplasta, termoplastični može letve mogu poslužiti u injekcije kalupljenje ili transfer moulding. Uglavnom se koristi za samopomoć podmazivanje, brtve, izolacijski materijali i strukture. Te je korišten u veliki motor, Tekstilna stroj, mašina za pakiranje, kopirni uređaj, opreme ležaja i zaštita okvira itd...

7. ljepilo: koristi kao strukturalno ljepilo visoke temperature. Poliimidni Guangcheng ljepilo kao elektroničke komponente s visoka izolacijska brtvilo proizvodnje.

8 odvajanje membrane: za razne odvajanje plina, kao što su vodik / dušika, dušik / kisik, Ugljik / dušika i metana i drugih ugljikovodika, uklanjanje vlage iz zraka sirovog plina i alkoholima. Također može poslužiti kao pervaporation membranu i ultrafiltracije membrane. Jer je poliimidni Toplinska otpornost i organska otapala otpora, uz poseban značaj za odvajanje organski plinovi i tekućine.

9.Photoresist:A fotorezist negativne i pozitivne odoljeti, razlučivost možete doći do pod mikrona. Pigmenta ili bojila za film boja filter, može uvelike pojednostaviti postupke obrade.

10. aplikacija u mikroelektronična uređaja: korišten kao dielektrične sloj po sloj izolacije, kao tampon sloj može smanjiti stres, poboljšati stopu gotovog proizvoda. Kao zaštitni sloj može smanjiti utjecaj okoline na uređaj, ali također ima učinak zaštite - čestice, smanjenje ili eliminaciju meke pogreška uređaja (mekih greška).

11. zaslon s tekućim kristalima orijentacije agenta: orijentacija u TN LCD, SHN LCD, TFT CD poliimidni i budućnost feroelektričnih tekućim kristalima prikaza agenta materijala igra važnu ulogu.

12. elektro Optički materijal: koristi kao pasivne ili aktivne valovod materijala za Optički prespojni materijala, poliimidni koji sadrže fluor u komunikaciji valne Duljine je prozirna, poliimidni kao chromophore supstrat može poboljšati stabilnost materijala.

13. električne i elektroničke industrije: na tiskanim pločama, izolacijski materijali, vatrootporni kabel, terminala ožičenje, utičnice itd...