Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Važno Polimernih materijala Poliimidni

Sep 15, 2014

Poliimidni je svojevrsni važno polimernih materijala su široko primjenjuje u svim područjima života, zbog svoje važne uloge u industrijski razvoj u mnogim zemljama kao ograničenja na izvoz strateških resursa. U tom kontekstu, samostalno JIANDE grad RJEŠAVAČ POLIIMIDNI co, LTD razvio poliimidni mogu biti masovne proizvodnje, razbijanje blokade naše zemlje u inozemstvu.

Poliimidni visoke temperature do 700 ℃, njegova snaga je slična metala, najpoznatiji od obuhvatan izvođenje klase organskih polimernih materijala polimerni materijali u i trajala. At present, proizvodnja vlakana, poliimidni pjene, plastični i drugi proizvodi imaju široku primjenu u zrakoplovstvu, zrakoplovnu, mikroelektronike, nanotehnologija, tekućih kristala, odvajanje membrane, laserski polja. Industrija općenito vjeruju da "Nema poliimidni ne bi Mikroelektronična tehnologijama". Ali zbog R & D ulaganja, dugi ciklus, proizvodnje poteškoće, cijeli svijet je američki, Japan, Rusija, Austrija i nekoliko drugih zemalja svladati naprednu tehnologiju. Zbog svoje strateške važnosti, ove zemlje su na Kina je tehničku blokadu, ograničenja izvoza.

U 2009, europskih i američkih zemalja sgodišnje proizvodnje od 30000 tona poliimidni, ali naša zemlja je manje od 20 tona. To je u ovom pozadinom poliimidni je postala Usko grlo ograničavanje Kina je industrija, razvoj znanosti i tehnologije, JIANDE grad RJEŠAVAČ POLIIMIDNI co, LTD u 2010 uspješno razvio može postići masovna proizvodnja poliimidni i dalje razvio proizvesti visoke molekularne materijal je bolji od toga poliimidni poliimidni papira. U radu je rezultat poliimidni polimernih materijala daljnje polimerizacija rezultira poliimidni na temelju ovog materijala, otpornost na toplinu i snaga su bolje nego kod poliimidni, dosegla svjetski većina napredan nivo. JIANDE grad RJEŠAVAČ POLIIMIDNI co, LTD je Yang Cheng, poliimidni vlakana prije naših proizvoda, uvezeni proizvodi su oko četiri stotine tisuća, 2008, 2009 ili tako, cijena, rok isporuke je u heteronomija. Jer ovaj neki, naše tvrtke imaju cjenkati, naši proizvodi za ulazak na tržište u 2010, 2011, kada je počela tržištu provjere stranih kompanija obezvrijediti, cijena izrezati na pola.

U ovom trenutku, JIANDE grad RJEŠAVAČ POLIIMIDNI co, LTD je svjetski samo dostupne iz na poliimidni sintetizirane na kapaciteta proizvodnje gotovog proizvoda linije poduzeća, papir se stavlja u proizvodnju krajem na poliimidni.